eSimplu

5 bijuterii timeless pe care trebuie să le ai în colecția ta

Indiferent de cât de frumoasă este o ținută, ea nu va avea același efect fără accesoriile potrivite, care să-i ofere unicitate. Poate să fie vorba de o simplă brățară, sau chiar de un colier atrăgător, decorat cu pietre prețioase. Bineînțeles, alegerea bijuteriei ideale depinde enorm de stilul vestimentar al celei care urmează să o poarte, cât și de evenimentul la care va participa. 

Persoanele care își doresc accesorii care să se asorteze armonios cu ținuta lor, indiferent de ocazie, vor alege bijuterii de aur. Datorită aspectului lor strălucitor și elegant, aceste bijuterii vor fi mereu în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor.

1. Piesa de rezistență pentru ținuta de seară – colierul 

Dacă ținuta nu acoperă gâtul, cum este cazul rochiilor de seară, atunci colierul se va potrivi de minune. Pentru o rochie neagră, un colier din aur asociat cu cercei tip bijuterie, eleganți și rafinați reprezintă una dintre alegerile de succes în materie de accesorizare. Scopul acestor accesorii nu este de a distrage privirile celor din jur, ci de a le atrage într-un mod subtil și încântător.

2. Întotdeauna doamnele au o pereche favorită de cercei 

În funcție de modul în care plănuiesc să-și aranjeze coafura, cerceii se pot transforma în elementul principal al unei ținutei. De aceea, este important să existe o legătură între cercei și restul componentelor. Coordonarea accesoriilor poate fi dificilă atunci când opțiunile sunt limitate, dar rezultatul final va merita tot efortul depus. 

3. Brățara din aur, un element simplu, dar mereu elegant

Fiind vorba de o bijuterie clasică, brățara se potrivește la orice ținută, indiferent de ocazie; poate fi vorba de o petrecere de zi, de un eveniment exclusivist, sau chiar și de o seară petrecută alături de familie. Atât ținuta casual, cât și cea elegantă vor arăta impecabil cu o brățară din aur deosebită.

4. Nu te limita doar la un singur inel!

Inelele vin într-o varietate de forme și culori, iar singurul aspect la care oamenii trebuie să fie atenți în momentul în care se decid asupra unui model este mărimea. Degeaba este inelul frumos dacă nu poate fi purtat. 

5. Alege un pandantiv care să te ajute să-ți exprimi personalitatea! 

Ideal pentru persoanele care nu-și doresc o ținută încărcată, un pandantiv le poate ajuta să-și exprime personalitatea într-un mod plăcut, care să nu iasă în evidență mai mult decât este cazul. Spre exemplu, o zi normală de lucru nu este tocmai ocazia potrivită pentru a purta cercei statement sau un colier cu multe pietre prețioase. În acest caz, un pandantiv din aur deosebit, cu valențe simbolice pentru cea care îl poartă este mai mult decât perfect pentru a accesoriza o ținută.

Read Previous

Cum gestionezi problemele financiare neprevăzute?  

Read Next

De ce este important să fii un consumator informat?

Most Popular