eSimplu

Cum gestionezi problemele financiare neprevăzute?  

Farmecul vieții constă și în doza de neprevăzut pe care o poate aduce fiecare zi. Desigur că oamenii își doresc ca evenimentele să îi surprindă întotdeauna în mod plăcut, însă, de multe ori, acest lucru nu este posibil. Același lucru se poate întâmpla și pe plan financiar, în care pot apărea mai degrabă probleme neprevăzute decât bucurii legate de măriri de salariu, comisioane, câștiguri la loto sau moșteniri neașteptate. 

Pentru acele situații care par fără ieșire în materie de bani, există o soluție simplă și avantajoasă de a obține suma necesară rezolvării: împrumutul de la amanet.

Amanetul, o soluție rapidă și sigură de împrumut

Din cauza unui trecut nu foarte onorabil al unor vechi creditori, există uneori păreri preconcepute în ceea ce privește serviciile de amanet. Doritorii de împrumuturi rapide, trebuie să știe că situația este radical diferită în prezent, când orice casă de amanet care se respectă funcționează după toate reglementările legale în vigoare, iar contractele încheiate cu clienții sunt transparente și deosebit de avantajoase pentru aceștia.

Spre exemplu, la agenția TEZAUR, comisionul se calculează în raport cu suma împrumutată, astfel: 

  • pentru sume mai mari sau egale cu 10.000 lei, comisionul este 0,1 % din suma/zi;
  • între 5.000-9.999, comisionul este 0,2 %/zi; 
  • iar sub 5.000 lei, comisionul este 0,3 %/zi. 

Cuantumul sumei împrumutate depinde de valoarea aurului adus drept garanție. Evaluarea bijuteriilor sau obiectelor de valoare este făcută de experți definiți de competență și onestitate. Politica firmei garantează faptul că persoana va primi cel mai bun preț de amanet pe aur practicat pe piață, în funcție de gramaj și puritatea aurului sau numărul de karate.

Cele mai citite articole

Clientul își poate recupera oricând bijuteriile, după plata sumei datorate și a comisionului aferent în funcție de zile. 

Fără neprevăzut legat de modificarea ratelor dobânzilor, inflație sau alte elemente abuzive, ci doar în limitele termenilor stabiliți în contract și prezentați clientului înainte de semnarea acestuia. 

Dacă la termenul scadent, persoana nu poate plăti, se poate solicita:

  •  o amânare de plată;
  • o prelungire a contractului de amanet pentru încă 30 de zile.

Prin Amanet de Acasă, oricine poate accesa un împrumut direct în contul bancar

Atunci când problemele financiare neprevăzute sunt complicate de imposibilitatea persoanei de a se deplasa la sediul agenției de amanet, se poate accesa ușor din intimitatea propriei locuințe. 

Cu ajutorul unei conexiuni la Internet, persoana intră pe site-ul casei de amanet, își evaluează estimativ bijuteriile în funcție de gramaj și de numărul de karate, apoi contactează telefonic agenția. Aceasta va trimite un curier la ora indicată de client, care va ridica aurul și îl va duce la evaluare. Pe adresa de e-mail, persoana primește o ofertă de împrumut, pe care o poate accepta, caz în care în aceeași zi i se vor vira banii direct pe card, în contul comunicat.

Indiferent de modalitatea aleasă, împrumut la agenție sau împrumut prin Amanet de Acasă, soluția pentru problemele financiare neprevăzute vine simplu și eficient, aducând rezolvarea mult așteptată de persoana aflată într-o dificultate.

Cele mai citite articole

Read Previous

Ai nevoie de un program de management integrat al deșeuri? Iată la cine poți apela

Read Next

5 bijuterii timeless pe care trebuie să le ai în colecția ta

Most Popular