eSimplu

Cat se fierbe gaina de tara

Introducere

Gaina de tara este una dintre cele mai gustoase si aromate carne de pasare. Prezinta un gust si aroma foarte placut si se poate prepara cu usurinta prin fierbere, pentru a obtine un rezultat delicios. Gaina de tara poate fi folosita pentru o varietate de preparate, cum ar fi sarmale, tocanite, ciorbe, chiftele, ardei umpluti si multe altele. Acest articol prezinta instructiunile pentru fierberea unei gaini de tara corect, cu ajutorul carora veti reusi sa obtineti rezultate excelente.

Cumpararea

Un lucru esential atunci cand gatiti o gaina de tara este sa alegeti una de calitate buna. Puteti gasi gaini de tara la tara, in magazinele specializate sau chiar in supermarketuri. Alegeti-va o gaina de tara cu blana si pielea curate si fara pete. Inaintea achizitionarii s-ar putea sa vi se solicite sa schimbati gaina sau sa o curatati. Inainte de prepararea acesteia, trebuie sa o spalati bine cu apa si sa-i curatati interiorul.

Pregatirea

Unul dintre cele mai importante pasuri in prepararea unei gaini de tara este sa o pregatiti corect. In general, carnea de pasare trebuie sa stea in apa rece inainte de a fi preparata. Apa trebuie sa aiba o temperatura de 10-12 grade Celsius si sa se schimbe la fiecare 15-20 de minute. De asemenea, se recomanda adaugarea unui varf de sare in apa pentru a imbunatati gustul. Acest pas este esential in prepararea unei gaini de tara si va ajuta la obtinerea unui rezultat delicios.

Fierberea

Cele mai citite articole

Dupa ce a fost pregatita gaina de tara, trebuie sa fie fierberea. Gaina de tara se poate fierbe in orice fel de lichid, inclusiv in apa, supa, vin sau alte lichide aromate. Cel mai bun mod de a fierbe gaina de tara este sa o puneti in lichidul dorit, sa adaugati condimentele si sa aduceti lichidul la fierbere. Apoi, trebuie sa se lase la fiert pe foc mic, timp de aproximativ o ora. Cand este gata, ar trebui sa fie frageda la atingere.

Servirea

Odata ce gaina de tara a fost fierberea, poate fi servita ca atare sau poate fi folosita ca ingredient in diverse preparate. Gaina de tara este perfecta in combinatie cu legume, cum ar fi morcovii, telina, ceapa sau usturoiul. De asemenea, poate fi servita impreuna cu cartofi prajiti, orez sau paste. Serviti gaina de tara cu garnitura preferata si savurati o masa delicioasa!

Concluzie

Fierberea unei gaini de tara nu este un proces complicat si poate fi realizata cu usurinta. Cu ajutorul pasilor prezentati in acest articol veti reusi sa preparati o gaina de tara delicioasa si frageda. Alegeti o gaina de calitate buna, pregatiti-o corect si fierbeti-o la foc mic, pentru a obtine un rezultat delicios. Serviti gaina de tara cu garnitura preferata si bucurati-va de o masa delicioasa si satisfacatoare.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cat se tine borsul la frigider

Read Next

Cat se da la pomelnic

Most Popular