eSimplu

Camera video Panasonic AG-CX350: o noua inovatie tehnologica. Iata ce specificatii are aceasta!

Atunci cand vine vorba de industria video, de fotografie sau de creare de documente, majoritatea pasionatilor si practicantilor cunosc importanta pe care echipamentul tehnologic o joaca. Prin urmare, fiind constienti de situatia actuala, majoritatea producatorilor profesionisti de pe piata cauta sa ofere, de la an la an, produse tot mai performante, ce pot sa sparga si sa depaseasca granitele actuale. Un astfel de exemplu este dat de camera video Panasonic AG-CX350, aceasta fiind creata special pentru ceea ce Panasonic numeste fuziunea dintre comunicare si transmisie video. 

Camera video Panasonic AG-CX350: ce specificatii are? 

Camera este una profesionala portabila, ce are in dotare functii ce se regasesc, de regula, intr-o camera de dimensiune completa. Seria nou aparuta CX de la Panasonic isi are ca scop sa ofere inregistrari video de cea mai inalta calitate, camera avand rolul de a stimula creativitatea utilizatorilor si de a tine cont de tendintele din mediu. Asadar, aici este vorba de o tehnologie de ultima generatie, capabila sa ofere o experienta cu adevarat speciala pentru toti posesorii acesteia.

Rezolutia este de 4K/UHD, adancimea de 10 biti, iar calitatea imaginii este compatibila HDR. Pe deasupra, camera mai este si dotata cu functia RTMP/RTSP pentru streaming live si NDI.

Cele mai citite articole

Aparatul se bucura de obiectivul care detine cel mai larg unghi din industrie, acesta avand 24,5 mm*1. El permite inregistrarea cu distorsiuni minime, fara utilizarea unui obiectiv de conversie. Imaginea va fi stabilizata pe 5 axe, aici fiind prezente trei inele de control ale obiectivului pentru focalizare, iris si zoom. Prin urmare, obiectivul va putea fi controlat asemenea situatiei in care pe umar se poarta o camera de dimensiuni mari.

Senzorul MOS de tip 1.0 (aproximativ 15.030.000 pixeli) va oferi un echilibru cat se poate de excelent intre calitate si profunzime atunci cand vine vorba de imagini. Acesta accepta formate multiple, precum UHD, FHD, HD, SD si creeaza imagini video complete in toate modurile.

In concluzie, aceasta camera este o inovatie tehnologica in adevaratul sens al cuvantului, ea putand sa ofere o experienta cu adevarat unica pentru toti utilizatorii.

Cele mai citite articole

Read Previous

Care sunt principalele beneficii ale sucului de aronia si catina?

Read Next

Ce tinuta alegem pentru un casting?

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular