eSimplu

Care sunt elementele de design interior cu dublu rol, practic si estetic?

O casa trebuie sa indeplineasca mai multe criterii pentru a fi buna de locuit, unele dintre cele mai importante fiind, confortul, aspectul estetic si cel practic. De aceea, o parte dintre elementele esentiale din amenajarea interioara au un dublu rol, unul practic si unul estetic. Aceste elemente sunt: 

Usile

Indiferent de dimensiunea casei sau numarul de camere, un element care este de nelipsit este usa de interior. Usile au rolul de a izola fonic si termic incaperile, acesta fiind unul dintre motivele pentru care sunt de nelipsit. 

Drept urmare, este necesar sa se aleaga usi de buna calitate, care sa poata indeplini acest rol cat mai eficient. Pentru a indeplini si rolul estetic, pot fi alese usi moderne, cu un design special, care sa se adapteze la stilul de amenajare interioara ales pentru camera sau chiar pentru intreaga casa. Cei care doresc sa gaseasca astfel de usi pot alege din gama de usi Porta Doors, care este una versatila si de buna calitate. 

Corpurile de iluminat 

Un alt element de design interior care se regaseste in orice spatiu, indiferent de dimensiune si chiar de destinatie – atat rezidential, cat si industrial – sunt corpurile de iluminat. Acestea sunt esentiale pentru a asigura lumina necesara incaperii. 

Cele mai citite articole

Piata corpurilor de iluminat este una foarte vasta, care cuprinde astfel de obiecte de diferite forme, marimi si tipuri, simple sau multiple, astfel incat sa se poata gasi corpuri de iluminat pentru orice spatiu si care se adapteaza la orice stil de amenajare. 

Pardoseala 

Chiar si pardoseala este un element de design interior de nelipsit. Aceasta poate fi realizata din diferite materiale, in culori cat mai variate si cu principii diferite. Desi principalul rol pe care il are pardoseala este acela estetic, calitatea si materialul sunt importante mai ales daca aceasta trebuie sa indeplineasca si rolul de izolator termic. 

Prin urmare, la alegerea unui astfel de element de amenajare interioara trebuie sa se tina cont de rolurile pe care acesta trebuie sa le indplineasca, materialul si calitatea pe care le are. In plus, tendintele de amenajare interioara se schimba in fiecare an, acestea fiind unul dintre aspectele de care trebuie sa se tina cont in alegerea tipului de pardoseala pentru locuinta. 

In concluzie, fiecare element dintr-o amenajare interioara are propriile roluri, iar impreuna vor putea crea atmosfera potrivita pentru locuit, confortabila si functionala. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Programul de prevenire și reducere deșeuri – măsura ce responsabilizează mediul de business

Read Next

De ce se adauga clor in apa si ce efecte poate avea daca este folosit in exces? 

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular