eSimplu

Piesele de mobilier textile si covoarele au nevoie de reimprospatare? Apeleaza la specialisti! 

Curatenia casei nu are numai rolul de a indeparta mizeria, ci aceasta va schimba complet mirosul din locuinta si chiar starea de spirit a membrilor familiei, deoarece este demonstrat stiintific faptul ca dezordinea si mizeria pot influenta in mod negativ starea psihica a oamenilor. 

De aceea, in timpul curateniei ar trebui sa se acorde atentie tuturor elementelor, mai ales celor care sunt predispuse la acumularea de praf sau patarea usoara. O astfel de categorie este reprezentata de suprafetele textile, indiferent ca este vorba despre covoare, mochete sau chiar canapele si fotolii. 

Cum se curata suprafetele textile? 

Atunci cand este nevoie de curatarea unor suprafete este necesar sa se tina cont de materialul din care sunt realizate si de gradul de murdarie al acestora, in caz contrar fie mizeria nu se poate curata, fie suprafata este deteriorata. 

In ceea ce priveste suprafetele textile, primul pas pentru curatare este aspirarea, astfel se vor indeparta mizeriile de la suprafata. Pentru a se curata anumite peste este necesar sa se foloseasca diferite solutii, ca de exemplu, un detergent special care se aplica pe pata, ulterior aceasta fiind frecata cu un burete sau o laveta care sa nu deterioreze suprafata sau culoarea acesteia. 

In general, acest proces se adreseaza tuturor suprafetelor textile, indiferent ca este vorba despre covoare, mochete sau canapele, fotolii ori chiar saltele. Totusi, o curatare in profunzime a acestora poate fi realizata numai cu echipamente speciale. 

De ce sa se apeleze la o firma de curatenie pentru reimprospatarea covoarelor?

O curatare eficienta a covoarelor si canapelelor va fi realizata de o firma specializata, principalul motiv fiind faptul ca o astfel de firma utilizeaza echipamente speciale, moderne si solutii de curatenie profesionale. 

De exemplu, o firma curatenie Bucuresti foloseste un aparat de injectie-extractie, cu ajutorul caruia substantele de curatare ajung pana in profunzimea covorului, mochetei sau canapelei, ulterior fiind aspirat din nou. Astfel, chiar si mizeria cea mai dificil de curatat va fi indepartata cu usurinta, inclusiv acarieneii, virusurile si bacteriile.  

Rezultatele unui proces complex de curatare a suprafetelor textile vor fi unele foarte eficiente, care vor contribui si la reimprospatarea acestora, eliminand mirosurile neplacute, dar si la imbunatatire a aspectului, culoarea devenind chiar mai intensa. 

Prin urmare, curatarea suprafetelor textile este necesara din mai multe considerente, de la indepartarea mizeriei, virusurilor si bacteriilor, pana la imbunatatirea aspectului estetic al acestora.  

Read Previous

Ce solutii sa folosesti ca sa te protejezi de spion, in functie de spatiul in care te afli?

Read Next

De ce ai nevoie de un broker pentru a investi la bursa? Cum sa il alegi? 

Most Popular