eSimplu

Ce solutii sa folosesti ca sa te protejezi de spion, in functie de spatiul in care te afli?

In timp ce unii oameni nici nu se gandesc la spionaj in viata reala, aceasta activitate fiind specifica filmelor de actiune, altii sunt mai predispusi la a fi urmariti, spionati, prin prisma activitatii pe care o desfasoara sau pozitiei pe care o ocupa. Drept urmare, acestia trebui sa fie pregatiti si sa se protejeze impotriva acestor actiuni. 

Gama de dispozitive de spionaj si tehnologiile folosite de acestea sunt foarte vaste, motiv pentru care si solutiile de combatere pot fi diferite. In plus, locul in care se banuieste ca are loc spionajul poate influenta si el alegerea celor mai potrivite solutii pentru detectarea camerelor si microfoanelor spion. Astfel ca, in continuare, vor fi prezentate solutii care se potrivesc in situatii diferite, dupa cum urmeaza: 

Pentru spionajul la birou sau in camerele de hotel 

Cum unul dintre principalele motive pentru care oamenii sunt spionati este activitatea lor profesionala si pozitia pe care o ocupa intr-o institutie sau companie, dispozitivele de spionaj pot fi montate in birou, in sala de sedinta sau chiar intr-o camera de hotel, indiferent daca este vorba despre o calatorie de afaceri sau una de relaxare. 

Cele mai citite articole

In acest caz, o solutie eficienta prin care pot fi verificate aceste spatii impotriva dispozitivelor de spionaj este folosirea unor detectoare camere si microfoane spion. Acestea nu presupun cunostinte speciale si se utilizeaza foarte simplu, astfel ca oricine le poate folosi. 

Detectoarele de dispozitive spion nu trebuie decat sa fie pornite si sa fie plimbate prin incapere, insistand asupra obiectelor in care pot fi ascunse camerele si microfoanele spion, cum ar fi prize, intrerupatoare. In momentul in care detecteaza un semnal, acestea vor emite un semnal, care poate fi sonor, luminos sau vibratii, semnal ce va fi mai intens pe masura ce distanta fata de dispozitivul detectat se reduce. 

Pentru spionajul in spatiul public

Fie ca este vobra despre o plimbare in parc, la restaurant sau pe o terasa, la o iesire informala, spionajul nu se opreste. Chiar si in spatiile externe pot fi folosite dispozitive de spionaj. Cum in acest caz plimbarea unui detector in zonele in care se banuieste ca se afla un microfon sau o camera spion nu se poate face, pentru ca pot fi deranjati ceilalti clienti, exista o alta solutie prin care se poate opri scurgerea de informatii. Este vorba despre dispozitivele de bruiaj.

Astfel, orice gadget spion nu va mai primi semnal si nu va mai putea transmite informatiile inregistrate. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Care sunt motivele pentru care sa alegi un smartphone Huawei si cum il poti gasi la un pret bun? 

Read Next

Piesele de mobilier textile si covoarele au nevoie de reimprospatare? Apeleaza la specialisti! 

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular