eSimplu

Transportarea celui mai mare echipament presurizat construit vreodată în România de către Eastship

Compania de transport Eastship, cu sediul în România, a realizat cu succes un transport de dimensiuni impresionante, transportând cel mai mare utilaj presurizat construit vreodată în țară către Egipt. Transportul a fost posibil datorită echipamentelor specializate și planificării minuțioase din partea echipei de experți ai companiei.

În cadrul proiectului de extindere a Rafinăriei Midor din Egipt, Eastship a transportat mai multe echipamente, dar acesta se remarcă prin dimensiunile sale impresionante de 80 de metri lungime, 9 metri înălțime și o greutate de 365 de tone. Transportul a fost realizat prin combinarea mai multor modalități de transport, inclusiv pe cale rutieră, fluvială și maritimă. Planificarea acestui transport a durat 4 luni și a inclus evaluarea detaliată a traseului, obținerea autorizațiilor necesare, coordonarea cu peste 30 de furnizori și asigurarea siguranței încărcăturii.

Provocări întâlnite

Transportul celui mai mare echipament presurizat construit vreodată în România a constituit o provocare majoră pentru echipa Eastship. Volumul și greutatea încărcăturii au necesitat utilizarea unor echipamente de top, precum trailere modulare specializate și camioane cu 8X4. Una dintre cele mai mari provocări a fost găsirea unei rute adecvate, drumurile laterale fiind prea înguste și întortocheate pentru dimensiunile încărcăturii. Alte provocări au inclus coordonarea cu peste 30 de furnizori de servicii, precum cablu, internet și electricitate, și asigurarea siguranței încărcăturii prin fixare și transfer pe barjă și vapor.

Cu toate acestea, echipa Eastship a reușit să gestioneze cu succes toate aspectele acestui transport record, livrând încărcătura în siguranță și eficient la destinație – Rafinăria Midor. Eastship, cu capital 100% românesc, este recunoscută pentru abilitățile și experiența sa în domeniul logisticii agabaritice. Compania oferă servicii complete de project management, transporturi speciale, mutări industriale, servicii portuare, brokeraj barje și agenturare nave.

Cu o flotă impresionantă formată din peste 15 capete tractor, semi-trailere specializate și trailere modulare cu un număr total de 84 de axe, Eastship poate gestiona cu succes fiecare detaliu al transportului terestru, maritim și fluvial. Personalul specializat, inclusiv electricieni, sudori și ingineri, poate oferi suport în ceea ce privește documentele vamale, studiile de traseu, analizele de pod, survey-urile, ridicările și manipulările cu ajutorul cricurilor, construcțiile de rampe, calculul de încărcare și schițele de fixare a încărcăturilor.

Cele mai citite articole

Extinderea Rafinăriei Midor din Egipt, estimată la 2,3 miliarde de dolari, a crescut producția totală de la 100.000 de barili pe zi (bpd) la 160.000bpd de produs rafinat, îmbunătățind astfel randamentul distilatului mediu și satisfăcând cererea internă pentru combustibil de clasă Euro V. MIDOR, o companie cu acțiuni, este proprietarul și operatorul rafinăriei, iar Corporația Generală a Petroleumului Egiptean (EGPC) deține un interes de 78% în MIDOR, în timp ce ENPPI, PETROJET și Banca Canalului Suez dețin, respectiv, 10%, 10% și 2%.

Eforturile depuse de către echipa Eastship au permis realizarea acestui transport record și au contribuit la extinderea cu succes a Rafinăriei Midor din Egipt, demonstrând încă o dată abilitățile și experiența companiei în domeniul logisticii agabaritice.

Eastship se distinge prin abilitatea sa de a gestiona proiecte complexe de transport agabaritic, precum cel al celui mai mare echipament presurizat construit vreodată în România. Compania a dovedit că poate face față provocărilor prin planificarea meticuloasă și coordonarea cu peste 30 de furnizori, inclusiv cei de cablu, internet și electricitate. De asemenea, Eastship a asigurat fixarea încărcăturii într-un mod sigur și eficient, prin folosirea echipamentelor specializate și a schițelor detaliate.

Extinderea Rafinăriei Midor din Egipt a crescut producția de combustibil de clasă Euro V și a contribuit la îmbunătățirea randamentului distilatului mediu. MIDOR, proprietarul și operatorul rafinăriei, este o companie cu acțiuni, cu 78% din acțiuni detinute de Corporația Generală a Petroleumului Egiptean (EGPC) și 10% fiecare de ENPPI, PETROJET și Banca Canalului Suez.

Eastship, cu capital 100% românesc, este o companie dedicată oferirii de servicii complete de logistică agabaritică, inclusiv project management, transporturi speciale, mutări industriale, servicii portuare, brokeraj barje și agenturare nave. Compania dispune de o flotă impresionantă și de personal specializat, care poate gestiona cu succes fiecare aspect al transportului terestru, maritim și fluvial. Contribuția Eastship la extinderea cu succes a Rafinăriei Midor din Egipt este un exemplu clar al abilităților și experienței sale în domeniul logisticii agabaritice.

Cele mai citite articole

Read Previous

Vreau să închiriez un depozit – care sunt pașii necesari

Read Next

Ce modele de cercei poți purta la o ținută de seară?

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular