eSimplu

DIVORTUL SE POATE INCHEIA LA NOTARIAT

Atunci cand o casatorie este pe cale sa fie incheiata exista, de cele mai multe ori, suferinta. De aceea este important sa se recurga la cele mai bune variante de divort. In prezent exista posibilitatea de a desfasura intreg procesul la un cabinet notarial

La Notariat Birzu ai parte de profesionalism si oameni dedicati, care doresc sa te sustina in a face divortul amiabil. Iata cateva aspecte pe care poti sa le cunosti si care sunt etapele unui asemenea divort:

DIVORTUL PE CALE AMIABILA SE POATE INCHEIA LA NOTARIAT

Este important sa stii ca tipul de divort care se poate incheia cu ajutorul unui notar public este cel pe cale amiabila. Astfel, este important sa mergi alaturi de partenerul sau partenera ta si sa doriti de comun acord sa incheiati casatoria. Motivele pot sa fie diverse, dar ceea ce este semnificativ este sa va doriti amandoi sa aveti divortul finalizat. 

AI PARTE DE UN COST CARE IMPLICA ONORARIUL PENTRU DIVORT SI O SUMA DE BANI CARE SE POATE ADAUGA DACA AI SI COPII

Cele mai citite articole

Daca ai si copii, atunci divortul poate avea o taxa in plus care se plateste pentru demersurile care trebuie intocmite pentru copii. Ei vor fi intrebati anumite lucruri daca au implinit varsta de 10 ani si vor putea sa raspunda sincer, in functie de ceea ce simt si cred. In procedurile de divort care implica si copii sunt luate in calcul metodele de crestere ulterioare separarii legale.  Se va stabili locuinta copiilor si metodele de a lua legatura cu sotul care nu locuieste cu ei. 

LA PRIMA AUDIERE SE ADUC ANUMITE ACTE SI SE STABILESC NUMELE PE CARE LE VOR AVEA DUPA DESFACEREA CASATORIEI

Prima etapa a divortului la notariat este cea care are legatura cu actele depuse si cererile pe care trebuie sa le completeze. De asemenea, se stabilesc si numele pe care le vor avea cei doi dupa ce se pronunta divortul. Este important sa te gandesti inainte de a merge la notariat care sunt termenii in care vrei sa faci separarea si ce nume vei avea dupa divort pentru a usura procedura din fata notarului.  

DUPA UN TERMEN DE 30 DE ZILE SE VOR PREZENTA PERSONAL SI VOR FI INTREBATI DACA DORESC IN CONTINUARE INDEPLINIREA PROCEDURII

Urmatoarea etapa a divortului este pronuntarea lui. Se va face o audiere la 30 de zile dupa aplicare si se va finaliza intreaga procedura, daca cei doi inca doresc acest lucru. 

DIVORTUL SE REALIZEAZA RAPID SI SIMPLU LA NOTARIAT

Un divort pe cale amiabila se finalizeaza in 30 de zile la Notariat Birzu. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Research personal vs cursuri digital marketing

Read Next

Mai este haina de blană la modă?

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular