eSimplu

De ce trebuie sa alegi tamplaria Salamander?

Fiind o caracteristica esentiala a aspectului unei case, ferestrele au devenit mai mult decat simple deschideri catre lumea exterioara. Designul acestora determina aspectul cladirii in ansamblu. Din acest motiv, ferestrele, ca element al peretelui exterior, au incetat de mult timp sa mai fie destinate exclusiv indeplinirii celor mai inalte cerinte de calitate si siguranta. Clientii de astazi acorda o importanta deosebita culorii, formei si functionalitatii.  

Asta deoarece modelele  dezvoltate de tamplarie salamander sunt sisteme de profile disponibile in aproape toate combinatiile tehnice si variantele de design.

Cea mai buna tamplarie din pvc nu este neaparat cea mai buna de pe piata, ci cea care se potriveste cel mai bine nevoilor si posibilitatilor  financiare. O tamplarie din pvc cu un pret modest, dar corect si precis montata, poate fi mai buna si mai eficienta decat o tamplarie scumpa si prost executata.

Atunci cand cineva se decide sa cumpere tamplarie din pvc, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le ia in considerare:

-stabilirea unui buget pentru tamplarie. 

-cautarea unui produs de la o firma de incredere, pentru care imaginea conteaza foarte mult, in functie de aceasta se poate primi un produs mai sigur si un serviciu mai rapid.

Cele mai citite articole

– trebuie sa se aleaga eficienta functionala primara in detrimentul accesoriilor de lux, care nu vor avea sens pe o tamplarie slaba.

-daca bugetul permite, trebuie sa se ceara un sistem cat mai complet (pervazuri, ecrane, geamuri low-e, feronerie fiabila este un minim de respectat).

Termopanele Salamander,  sunt cele mai potrivite in acest moment pe nevoia unui raport echilibrat pret-calitate-eficienta-utilitate-design.

Ferestrele Salamander sunt clasa A atat in gama de 5 cat si in cea de 6 camere, armatura profilului alb este intre 1,5 si 2 mm in functie de dimensiune, iar profilul colorat este de 2 mm, fara exceptie.

Au performanta ridicata, deoarece poate manipula pachete de sticla de 4 foi cu o latime totala a pachetului de pana la 52 mm, sunt bine echipate cu feroneria antiefractie Winkhaus in versiunea standard a gamei de produse

In plus, toate produsele beneficiaza de cele mai bune preturi de pe piata.

Cele mai citite articole

Read Previous

De ce este util un filtru de apa potabila?

Read Next

Care sunt criteriile de care sa tii cont cand iti alegi biroul de inchiriat?

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular