eSimplu

Cum sa se obtina un par mai curat, mai neted si mai voluminos? Iata ce spun informatiile de specialitate!

In anul 2022, foarte multi oameni au devenit interesati de podoaba capilara pe care o poseda, aceasta trebuind sa fie cat mai frumoasa cu putinta pentru a satisface dorintele si nevoile persoanelor respective. 

Prin urmare, fie ca este vorba de barbati sau femei, toata lumea poate fi interesata ca parul detinut sa fie cat mai curat, mai neted si mai voluminos cu putinta. Cu toate acestea, atingerea idealului se va dovedi, de cele mai multe ori, destul de dificila, fapt pentru care in articolul de fata au fost aduse in discutie cateva sfaturi utile care merita respectate.

Sfaturi utile pentru obtinerea unui par de milioane

Pentru a se obtine parul la intensitatea mult dorita, este important sa se apeleze la o serie de sfaturi utile, acestea urmand sa se regaseasca in articolul de fata:

1. Samponul

Samponul joaca un rol extrem de important in procesul de revitalizare al parului, acesta trebuind sa fie un mix bine echilibrat intre substante nutritive si agenti de curatare. Pentru parul gras, formulele care contin ierburi, oregano, floarea soarelui, ulei de arbore de ceai, ginseng si ceai verde curata in profunzime si normalizeaza sebumul scalpului. Prin aceasta modalitate se va reduce excesul de grasime. Atunci cand vine vorba de par uscat sau deteriorat, merita sa se opteze pentru produse hidratante cu ingrediente precum biotina si uleiuri de argan, baobab, monoi si shea, fructe de goji, acestea putand sa adauge finete si sa repare firele deteriorate.

2. Balsamul

Cele mai citite articole

La fel ca samponul, si balsamul joaca un rol cat se poate de important. Un balsam potrivit va reusi sa adauge parului un surplus de catifelare fara a-l ingreuna in vreun fel.

3. Factorii de mediu

Factorii de mediu pot influenta si acestia foarte mult aspectul parului. Din acest motiv, se recomanda protejarea de caldura, aici putand sa se apeleze la un spray de protectie termica pentru par.

In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie luate la cunostinta atunci cand vine vorba de obtinerea unui par cat mai frumos cu putinta.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cu ce se ocupa un evaluator autorizat ANEVAR? Iata ce spun informatiile de specialitate ale anului 2022!

Read Next

Camere de congelare rapidă a preparatelor alimentare

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular