eSimplu

Ce trebuie sa stie orice pacient inainte de interventia de rinoplastie? 

Decizia unei persoane de a-si face o operatie estetica nu este mereu una usoara, iar cei mai multi oameni petrec mult timp informandu-se inainte de a alege clinica si chirurgul. Chiar si asa, exista sanse ca la final de interventie sa afle niste lucruri pe care si-ar fi dorit sa le stie de dinainte, chiar daca sunt fericiti cu rezultatul obtinut. 

De asemenea, operatia chirurgicala nu este singurul mod prin care oamenii isi pot schimba aspectul nasului. Cei care nu sunt multumiti de cum arata, dar nici nu vor sa incerce ceva mult prea drastic de teama ca rezultatul nu va fi pe placul lor, pot merge pe varianta unor fillere. Fiind vorba de o solutie temporara, consecintele sunt minime. 

1. Nu exista un singur tip de rinoplastie 

In momentul in care pacientii viziteaza clinica medicului chirurg la care planuiesc sa-si faca operatia de rinoplastie, vor primi mai multe informatii legate de procedura, inclusiv tehnicile cel mai des folosite. Rinoplastia deschisa presupune incizii interne la nivelul nasului si in zona ce separa narile, in timp ce la rinoplastie inchisa totul se face in interior.

2. Modul in care se desfasoara procedura difera de la un pacient la altul 

Cele mai citite articole

Pacientii cauta mereu doctori cu experienta, deoarece acest lucru inseamna ca s-au ocupat de diverse cazuri pe parcursul carierei lor. Rinoplastia nu este o interventie usoara si poate deveni chiar mai complexa in functie de particularitatile fiecarui pacient. Pentru un rezultat final cat mai bun, pacientii trebuie sa trateze perioada de vindecare cu seriozitate. 

3. Oricine isi poate face o rinoplastie 

Rinoplastia nu este o interventie recomandata doar femeilor sau doar barbatilor, ci poate fi facuta de toti cei care isi doresc o schimbare in ceea ce priveste aspectul lor. Pacientii care nu au implinit inca varsta de 18 ani, dar isi doresc interventia de rinoplastie, vor trebui sa primeasca acordul parintilor. 

Prin urmare, persoanele care planuiesc sa-si faca o rinoplastie trebuie sa ia in calcul toate avantajele si dezavantajele unei astfel de operatii, pentru a se asigura ca nu vor regreta decizia facuta. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Ce modele de masinute electrice poti gasi pe internet? 

Read Next

3 motive sa iti hranesti bebelusul cu lapte praf Hipp

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular