eSimplu

Cat se tine un ob

Introducere

Un ob este o piesa de arta realizata din mere de diferite marimi si culori sau alte fructe. Obul poate fi folosit ca decor al unei mese sau poate fi pur si simplu admirat ca piesa de arta. Obul se tine de obicei in jur de o saptamana, in functie de cat de bine sunt pastrate fructele si ce temperatura au. Aproximativ 1500 de cuvinte sunt necesare pentru a explica intregul proces al crearii unui ob.

1. Materiale

In principal, ai nevoie de mere de diferite marimi si culori, precum si alte fructe, in functie de ce fel de ob vrei sa faci. Ai nevoie, de asemenea, de un vas in care sa adaugi fructele, precum si alte materiale pentru decorat. Acestea pot include lumanari, fructe uscate, flori, vase sau alte obiecte decorative. Baza vasului trebuie sa fie acoperita cu un suport, precum un disc de foi de staniol, pentru a preveni scurgerea uleiului din fructe.

2. Pre-preparare

Inainte de a incepe sa pregatesti obul, asigura-te ca ai toti materialele necesare la indemana. Alege fructele si legumele dorite pentru decorat si asigura-te ca sunt curate si uscate. Alege o baza pentru vas, precum un platou, o farfurie sau chiar o masa. Asigura-te ca acestea sunt curate si uscate.

3. Preparare

Cele mai citite articole

Cand ai gasit si pregatit toate materialele, poti incepe sa pregatesti obul. Incepe prin a adauga fructele in vasul ales, tine cont de forma, culoarea si marimea acestora. Dupa aceea, poti adauga si alte elemente decorative, cum ar fi lumanari, vaze, flori uscate sau chiar obiecte decorative. Termina prin a adauga o manusa sau un snur care sa prinda obul in loc si sa-i dea stralucire.

4. Intretinere

Obul poate fi taiat sau pastrat in intregime in functie de cate persoane sunt in grup. Pentru a preveni deteriorarea fructelor, asigura-te ca obul este pastrat intr-un loc racoros si uscat. Evita expunerea la lumina directa a soarelui sau la curenti de aer. Daca este necesar, adauga ulei pe fructe pentru a preveni uscarea acestora.

5. Decorare

Potrivit traditionalelor, obul poate fi ornat cu flori, vesminte sau alte obiecte decorative pentru a-i adauga un plus de stralucire. Acestea pot fi asezate in jurul obului sau pot fi folosite pentru a-l decora, astfel incat sa se potriveasca cu tema aleasa. De asemenea, poti adauga si lumanari pentru a crea un efect mai spectaculos.

Concluzie

Obul este o piesa de arta realizata din mere si alte fructe, folosita de obicei in decorul unei mese. Procesul crearii unui ob implica alegerea materialelor, pregatirea si asamblarea lor, intretinerea obului si decorarea acestuia. Obul poate fi taiat sau pastrat in intregime in functie de cate persoane sunt prezente, iar acesta poate fi pastrat in jur de o saptamana.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cat se fierb virsli

Read Next

Cat se tine doliu barba

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular