eSimplu

Cat se fierbe porumbul congelat

Fierberea porumbului congelat

In ultimul timp, porumbul congelat a devenit din ce in ce mai popular printre consumatori. Acest aliment delicios si hranitor poate fi gatit in mai multe feluri, variind de la popcorn la o masa intreaga. Fierberea porumbului congelat este una dintre metodele cele mai simple si rapide de a-l pregati. Acest articol va explora modul in care porumbul congelat poate fi gatit prin fierbere.

Pregatirea porumbului congelat

Inainte de a-l gati, porumbul congelat trebuie pregatit. Acest lucru se poate face prin scufundarea porumbului congelat intr-o oala cu apa fierbinte. Nu adaugati sare sau alte condimente la apa – acest lucru poate afecta gustul si textura porumbului. Lasati porumbul congelat in apa fierbinte timp de doua-trei minute sau pana cand se topeste complet.

Fierberea porumbului congelat

Dupa ce porumbul congelat a fost pregatit, se poate fierbe. Pentru a fierbe porumbul congelat, puneti o cana cu apa intr-o oala si adaugati sare, dupa gust. Cand apa incepe sa fiarba, adaugati porumbul congelat pregatit in prealabil. Amestecati usor pentru a se distribui uniform si acoperiti oala. Lasati porumbul sa fiarba la foc mic timp de aproximativ cinci minute, amestecand din cand in cand.

Gatirea porumbului congelat

In cazul in care doriti sa preparati porumbul congelat cu mai multa consistenta, acesta poate fi gatit. Pentru a face acest lucru, transferati porumbul pregatit in prealabil intr-o tigaie si adaugati putin ulei sau unt. Gatiti porumbul congelat la foc mediu, amestecand regulat, pentru a se distribui uniform. Gatiti pana cand porumbul devine auriu si crocant.

Sfaturi utile

Inainte de a pregati porumbul congelat, asigurati-va ca folositi o oala suficient de mare si adaugati suficienta apa. In acest fel, porumbul se va fierbe uniform si nu se va arde. Nu adaugati prea multa sare la apa de fierbere – aceasta va impiedica porumbul sa se fiarba uniform. Cand se fierbe in unt, asigurati-va ca temperatura este la fel de potrivita – prea multa caldura poate arde porumbul.

Servirea porumbului congelat

Dupa ce porumbul congelat a fost pregatit, acesta poate fi servit. Porumbul congelat poate fi servit simplu sau alaturi de alte alimente si condimente. Acest lucru face ca porumbul congelat sa fie o alegere excelenta pentru unele mese intregi sau pentru gustari intre mese. Porumbul congelat poate fi de asemenea folosit in aperitive, salate si alte retete.

In concluzie

Porumbul congelat poate fi pregatit prin fierbere sau gatire, in functie de consistenta dorita. Fierberea porumbului congelat este usor de realizat si este cea mai rapida metoda de pregatire. Aceasta se poate face prin scufundarea porumbului in apa fierbinte si fierberea acestuia in apa cu sare. Porumbul congelat poate fi servit simplu sau alaturi de alte alimente si condimente, oferind o optiune delicioasa si sanatoasa pentru o masa.

Read Previous

Cat se castiga cu 2 numere la noroc plus

Read Next

Cat se fierbe bulionul

Most Popular