eSimplu

Cum poate fi protejata masina de pietrele care sar?

Atunci cand pietrele de pe drum sar, pot lovi masina, caz in care de foarte multe ori se produc zgarieturi. Acest ghid ajuta proprietarii de masini sa le pastreze intacte, atat pe dedesubt cat si pe interiorul arcurilor de roata, pe barele de protectie si pe dispozitivele de protectie impotriva loviturilor cauzate de pietre. Tuning.ro este locul unde proprietarii de masini vor gasi tot ce au nevoie pentru intretinerea vehiculului.

Pregatirea suprafetei masinii

Pentru ca masina sa fie pregatita pentru aplicarea protectiei contra pietrelor este important sa fie indepartata toata murdaria, grasimea si alte resturi din zona care urmeaza sa fie tratata. Se poate folosi o perie de sarma sau hartie abraziva pentru a indeparta acoperirile anterioare de pe suprafata, daca este necesar. Zona trebuie sa fie uscata inainte de a utiliza produsele de protectie si ca orice zona cu rugina trebuie tratata cu un agent de indepartare a ruginei sau un convertor, inainte de aplicare. 

Cele mai citite articole

Dupa ce a fost curatata bine zona, se va agita recipientul cu protectie contra pietrelor si se vor aplica straturi uniforme, subtiri, de la 15-20 cm distanta. Se aplica cel putin doua straturi pentru o protectie optima. Sprayul de protectie  este potrivit pentru utilizarea pe sub caroseria masinii, in interiorul aparatoarelor de roata, pe barele de protectie si pe grilele de protectie.

De ce trebuie protejata masina de zgarieturi?

Produsele pentru protectie contra zgarieturilor sunt de inalta calitate, protejand suprafata masinii de umezeala, pietre si rugina. Bariera care se formeaza nu se va crapa sau nu se va dezlipi in timp, asigurandu faptul ca masina va beneficia de cea mai buna protectie care o va face sa arate grozav si sa reziste mult timp.

Produsele de protectie pot fi vopsite odata ce sunt aplicate, fiind potrivite pentru utilizarea unui strat de acoperire ulterior, oferind un strat de protectie impotriva ruginii si apei. Solutiile se pot utiliza pe praguri, spoilere si panouri inferioare pentru a acoperi daunele si pentru a oferi protectie pe termen lung. Pietrele care sar de pe drum sunt atat de comune, incat cu siguranta ar trebui ca masina sa fie protejata.

Cele mai citite articole

Read Previous

Ce competențe caută firmele de IT la viitorii angajați?

Read Next

Microfoane spion daca ai dubii sau ai nevoie de informatii speciale

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular