eSimplu

Criterii de alegere a unui hotel in Dubai

Situat pe coasta de sud-est al Golfului Persic, intre ape si nisipurile desertului, Dubai este un paradis al luxului si al diversitatii. Cand isi petrec vacanta Dubai, turistii se pot bucura de privelisti uimitoare de la cea mai inalta cladire din lume, cumparaturi intr-unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume sau degustari de preparate culinare din intreaga lume in cartierul istoric Deira. 

Pentru un sejur care sa ofere cat mai multe experiente interesante in acest oras, alegerea unui hotel potrivit este importanta, mai ales ca ofertele de cazare includ cateva sute de astfel de facilitati de cazare. Iata cateva criterii cu ajutorul carora se poate alege hotelul ideal pentru un sejur de vis.

1. Scopul vizitei in Dubai

Alegerea hotelului depinde in primul rand de scopul vizitei. Daca deplasarea se face pentru afaceri, persoana va avea grija sa aleaga un hotel aflat in apropierea centrului de afaceri al Dubaiului sau la hotelul in care se cazeaza partenerii de afaceri. Hotelurile de 5 si 4 stele sunt prevazute cu sali de conferinte si toate mijloacele tehnice pentru intalnirile de afaceri.

Cele mai citite articole

Daca placerea si relaxarea sunt singurele scopuri ale sejurului in Dubai, atunci se va tine cont de punctele de interes turistic, de apropierea de golf, de gradile miraculoase ale orasului ridicat in desert, de mall-ul din oras, pentru shopping.

2. Privelistea de la fereastra camerei

Majoritatea hotelurilor au o arhitectura impresionanta in Dubai, care imbina luxul cu originalitatea, iar unele dintre acestea sunt zgarie-nori. Pentru o priveliste de vis, fie spre Golf, fie spre oras, fie spre desert, in functie de preferinte, este bine ca orientarea hotelului, a camerei si etajul la care este situata sa fie alese si cunoscute din timp.

3. Calitatea serviciilor si pretul

Nu in ultimul rand, turistii trebuie sa se orienteze catre un hotel care sa ofere toate serviciile pe care persoana le asteapta, la o calitate ridicata si un pret potrivit bugetului fiecaruia. Multe dintre hoteluri ofera servicii suplimentare precum restaurant cu specific, piscina, spa si facilitati de relaxare.

Alegerea unei vacante in Dubai trebuie sa aiba toate elementele necesare pentru asigurarea unui sejur perfect, iar optiunea pentru un hotel potrivit in functie de scopul vizitei, priveliste, calitatea serviciilor si facilitatile suplimentare va aduce confortul, relaxarea si distractia de care turistii au nevoie.

Cele mai citite articole

Anterior

Care sunt cel mai des intalnite mituri legate de extractiile dentare? 

Următor

Ce presupune procedura de aplicare a implantului fast and fixed?

Scrieți un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare articole