eSimplu

Cat se fierbe sunca in zeama de varza

Folosirea suncii in zeama de varza

Sunca este un aliment popular folosit in bucatariile din intreaga lume. In cadrul bucatariei romane, sunca se foloseste in mai multe retete, printre care si prepararea zeitei de varza. Aceasta reteta este una traditionala si poate fi pregatita de majoritatea gospodinelor, chiar si de cele mai putin experimentate.

Prepararea suncii

Inainte de a fi adaugata in zeama de varza, sunca trebuie sa fie preparata in mod corespunzator. Spre deosebire de alte retete, sunca folosita pentru prepararea zeitei de varza nu trebuie sa fie prea gatita. Sunca va fi adaugata la finalul prepararii retetei, asa ca este necesar sa fie fierbinte atunci cand este servita. Pentru a obtine aceasta stare, sunca poate fi fierbinte sau putin prajita inainte de a fi adaugata in zeama de varza.

Selectarea varzei

De asemenea, este important sa se selecteze varza potrivita pentru a obtine un gust delicios. Varza trebuie sa fie proaspata si sa se potriveasca cu restul ingredientelor folosite in reteta. Varza poate fi alba sau rosie, in functie de preferintele fiecaruia. De asemenea, este important sa se verifice starea vasului in care se va pregati zeama de varza, pentru a se asigura ca nu este prea mic sau prea mare.

Adaugarea ingredientelor

Odata ce varza a fost selectata, este necesar sa adaugati si restul ingredientelor necesare pentru prepararea zeitei de varza. Acestea includ usturoiul si ceapa taiate marunt, precum si sare si piper pentru a se condimenta zeama. Alte ingrediente opționale pot fi adăugate în zeamă, precum ardeiul sau roșiile. Desigur, nu poate lipsi sunca, care va fi adaugata la final.

Fierberea suncii

Inainte de a adauga sunca, trebuie sa se incalzeasca zeama de varza. Zeama trebuie sa fiarba la foc mic pentru a se asigura ca toate ingredientele se amesteca. Atunci cand zeama incepe sa fiarba, se adauga sunca. Sunca se va fierbe pana devine moale si bine facuta. Dupa ce sunca este gata, se poate adauga zeama la servire.

Servirea zeitei de varza

Zeama de varza se poate servi calda sau rece, in functie de preferintele fiecaruia. Poate fi servita ca atare sau poate fi preparata cu alte preparate. Zeama de varza facuta cu sunca este o reteta delicioasa si sanatoasa, asa ca se poate servi oricand.

Concluzie

Sunca poate fi preparata in mai multe retete, inclusiv in zeama de varza. Este important sa se gaseasca o varza proaspata si sa se tina cont de procesul de preparare. Sunca trebuie sa fie fierbinte atunci cand este adaugata in zeama de varza si se va fierbe pana devine moale. Zeama de varza cu sunca poate fi servita calda sau rece si este o optiune delicioasa si sanatoasa pentru orice masa.

Read Previous

Cat se plateste concediul medical

Read Next

Cat se traieste cu extrasistole

Most Popular