eSimplu

Nuntă cu tematică garden – Idei de decor floral

O nuntă în aer liber este o alegere extrem de bună, în special pentru iubitorii de natură care vor să se bucure de ziua cea mare într-un cadru de poveste. Modul în care este amenajată locația joacă un rol important în ceea ce privește atmosfera. Majoritatea nunților care au loc în aer liber au tematica garden. Această tematică implică alegerea și decorarea unei grădini astfel încât totul să arate exact așa cum au visat mirii.

Iată câteva idei de decor floral pentru o nuntă reușită cu tematica garden

Pentru a transforma locația aleasă într-un loc mirific sunt necesare cât mai multe decorațiuni din flori naturale. Alese și așezate corespunzător, acestea vor contura o imagine idilică pe care nici miri, dar nici invitații nu o vor uita prea curând.

Aranjamente florale mari

O idee foarte bună pentru nunțile cu tematica garden sunt aranjamentele florale de dimensiuni mari, impozante. Amplasate corespunzător pe mese, dar și pe lângă diferite obiecte, ele vor crea o imagine de ansamblu extrem de plăcută, atrăgând privirile tuturor. Dacă ești indecis în privința tipurilor potrivite de flori, artiștii florali de la IMOD Flowers te vor ajuta să creezi aranjamente florale de excepție, în acord cu dorințele tale.

Cele mai citite articole

Leagăn cu flori

O altă variantă ingenioasă de decor este reprezentată de crearea unui leagăn cu flori. Acesta va arăta extrem de bine în peisaj și va fi un spațiu perfect în care invitații vor putea face fotografii frumoase, singuri, dar și alături de mire și mireasă. Pentru a nu avea surprize neplăcute, este recomandat să alegi flori cât mai rezistente precum sunt trandafirii și hortensiile.

Ghirlande de flori

Pentru a contura și mai bine atmosfera de basm, poți opta și pentru ghirlande de flori. Alegerea tipului de flori rămâne la alegerea ta și la recomandarea artistului floral cu care alegi să colaborezi. Ghirlandele pot fi puse atât pe mese, cât și suspendate în spațiile unde acest lucru este posibil, precum ar fi diverse arcade sau stâlpi decorativi existenți în grădina respectivă.

Acestea sunt doar câteva idei de decor pe care poți încerca să le implementezi, însă dacă îți dorești ceva mult mai feeric, poți oricând să dai viață ideilor creative pe care le ai apelând la specialiștii florali de la IMOD Flowers.

Cele mai citite articole

Read Previous

Avantajele pe care ti le aduce inchirierea unui spatiu de depozitare

Read Next

Programul de prevenire și reducere deșeuri – măsura ce responsabilizează mediul de business

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular