eSimplu

Cum te pregatesti pentru mutarea in noua locuinta? 

Cumpararea casei visurilor lor este un obiectiv important pentru multi oameni, iar unii au norocul de a si-l indeplini la un moment dat. Indiferent de dimensiunea noii locuinte, faptul ca este proprietatea lor reprezinta un moment de implinire si mandrie. 

In momentul in care se muta intr-o casa noua, oamenii isi cumpara, pentru inceput, obiecte destinate curateniei pentru a-si pregati noua locuinta sa primeasca, in siguranta, toti membrii familiei. Prin urmare, acestia vor avea nevoie de o matura sau un aspirator, galeti cu mop, lavete de sters si solutii de curatenie, potrivite pentru diferite suprafete. 

De ce este importanta curatenia inainte de mutare? 

Oricine isi doreste o casa curata si frumos amenajata. In plus, cu cat sunt mai putine obiecte intr-o incapere cu atat curatenia poate fi facuta mai usor si mai rapid. 

Indiferent ca este vorba despre o casa cumparata de la alti proprietarii sau de una nou construita, este important ca inainte de a se muta sa se faca o curatenie generala. Acest lucru se refera de la aspirarea si stergerea pardoselelor, pana al stergerea ferestrelor. 

Cele mai citite articole

Adesea, oamenii aleg sa renoveze casa nou cumparata, pentru a o aranja dupa bunul plac. Astfel ca o curatenie este absolut necesara dupa acest proces, situatie similara si in cazul caselor nou construite, curatenia dupa constructor fiind chiar un serviciu oferit de firmele specializate in curatenie profesionala. 

Care sunt urmatoarele etape de urmat pentru mutare? 

Abia dupa ce locuinta arata impecabil, oamenii pot trece la amenajarea acesteia si aducerea corpurilor de mobilier. Bucataria este una dintre primele camere care se mobileaza si amenajeaza, dupa baie, pentru ca principalele spatii utile sa poata fi folosite cat mai repede. 

Ulterior, noii proprietari isi pot aduce lucrurile personale si pot incepe despachetarea acestora. Ceea ce trebuie retinut este faptul ca un astfel de proces presupune alocarea unui anumit timp, motiv pentru care majoritatea oamenilor isi iau cateva zile de concediu de la serviciu. 

Aceasta perioada este foarte importanta, atat pentru amenajarea noii case dupa bunul plac, dar si pentru acomodarea cu noul spatiu si chiar imprejurimile, cum ar fi drumul catre statiile mijloacelor de transport in comun. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Alegerea potrivita a laptelui pentru bebelusi – lapte lichid sau lapte praf?

Read Next

Ferestrele glisante – Rolul lor în designul unei case

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular