eSimplu

Cat se da la o cununie civila

Informatii generale despre cununia civila

Cununia civila este o ceremonie oficiala în care partenerii se oficializeaza prin certificatul de căsătorie. Acesta poate fi creat de autoritati sau de un notar. De obicei, cununia civila se organizeaza într-o sală de ceremonii sau chiar în biroul notarului. În cadrul ceremoniei, partenerii jurământul de căsătorie, iar un reprezentant al autorităţilor oficializează căsătoria. După aceea, partenerii primesc certificatul de căsătorie.

Ce se ofera la o cununie civila?

Atunci când vine vorba de cununia civila, exista o serie de obiceiuri care pot fi respectate. Deseori, dar nu întotdeauna, una dintre persoanele care se căsătoresc oferă ceva miresei. Daca aveţi în plan sa oferiti ceva la cununia civila, ar trebui sa luati în considerare câteva lucruri importante. Primul lucru pe care trebuie sa-l luati în considerare este bugetul. Acest lucru va ajuta sa stabiliti cât de multe cadouri pot fi oferite. De asemenea, trebuie sa luati în considerare ce persoana iubita dorește sa învețe sau sa primeasca.

Cadouri traditionale

Una dintre cele mai populare obiceiuri în ceea ce privește cununia civila este oferirea unui inel de logodna. Acesta ar trebui sa fie un inel simbolic care sa reprezinte promisiunea lor de a se căsători. De asemenea, ar trebui sa i se ofere miresei o pereche de cercei sau un lantisor. Aceste cadouri pot fi simple sau stralucitoare, în funcție de gusturile miresei si de bugetul disponibil. Un alt cadou traditional ar fi un set de tesaturi decorative. Acestea ar putea fi asezate în casa noului cuplu, precum si în casa miresei.

Cadouri non traditionale

Cele mai citite articole

Exista si alte cadouri pe care le puteți oferi la cununia civila, care nu sunt neaparat traditionale. De exemplu, puteți oferi o pereche de căni și farfurii sau chiar un serviciu de cafea. Aceste cadouri sunt ideale pentru cuplurile care stau deja împreună și care au deja un set de farfurii. Puteți, de asemenea, să oferiți cadouri mai mari, cum ar fi o mașină de spălat sau o masina de cusut. Acest lucru poate fi util cuplurilor care se pregatesc sa se mute împreuna sau care trebuie sa-si împrospateze echipamentele.

De unde se pot cumpara cadouri

Cadourile pot fi cumpărate de oriunde, de la magazinele locale pana la magazinele online. Puteți găsi cadouri într-o gamă largă de prețuri, astfel încât sa gasiti aproape întotdeauna ceva care se potriveste bugetului. De asemenea, puteți cumpara cadouri de la magazinele specializate, care au o mare varietate de produse. Aceste magazine au și personal instruit care va poate ajuta sa alegeti cel mai bun cadou.

Idei de cadouri personalizate

O alta modalitate de a oferi un cadou special la cununia civila este prin personalizarea unui cadou. De exemplu, puteți oferi o carte personalizata în care sa scrieți câteva cuvinte despre relația voastra sau puteți face un tablou personalizat. Puteți, de asemenea, să oferiți un cadou personalizat, cum ar fi o sticla de vin sau un ceai, în care sa scrieți un mesaj special. Aceste cadouri vor fi apreciate de cei care le primesc.

Concluzie

In concluzie, cununia civila este un moment special care ar trebui sa fie marcat cu o oferta speciala. Puteti oferi cadouri traditionale sau mai neobisnuite, cum ar fi un cadou personalizat. Puteti cumpara cadouri in magazinele locale sau online si sa le personalizati pentru a le face mai speciale. Puteti, de asemenea, sa oferiti cadouri care sa reflecte gusturile și preferintele fiecaruia, astfel încât sa poata fi apreciate și îndrăgite.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cat se fierb ouale de gasca

Read Next

Cat se fierbe caracatita

Most Popular