eSimplu

Care sunt cel mai des intalnite mituri legate de extractiile dentare? 

Inainte de a trece prin procedura de extractie dentara, oamenii sunt interesati sa afle mai multe despre modul in care se va desfasura intregul proces, asa ca cei mai multi dintre ei vor folosi internetul pentru a gasi informatiile de care au nevoie. Problema este ca acolo vor gasi si foarte multe mituri in legatura cu interventia stomatologica. 

Miturile ii pot determina pe oameni sa renunte la o procedura de care au mare nevoie, iar acest lucru le poate pune in pericol sanatatea. Din aceasta cauza, este important ca pacientii sa se informeze de la surse de incredere, iar cea mai buna optiune in acest sens este dentistul care urmeaza sa se ocupe de cazul lor. 

Extractiile dentare se pot face oricand

Dentistii vor recomanda extractia dentara doar in momentul in care nu mai exista alta varianta. De aceea, pana la interventie, este posibil ca pacientii sa fie nevoiti sa treaca si prin alte tratamente, care au potentialul de a salva dintii afectati. Daca tratamentele mentionate nu au succes, atunci se va trece la extractia dentara. 

Extractia molarului de minte este obligatorie 

Cele mai citite articole

Procedura de extractie molar de minte este o operatie la care apeleaza multi pacienti; de cele mai multe ori, aceste masele le cauzeaza probleme, iar pentru a remedia situatia, ele vor trebui sa fie indepartate. Totusi, interventia nu este obligatorie – daca maseaua nu creeaza niciun fel de disconfort pentru pacient, atunci nu se va interveni asupra ei. 

Durerea provocata de extractiile dentare este imposibil de suportat. 

Un alt mit in ceea ce priveste extractiile dentare este cel legat de durere. Inainte de operatie, se va efectua o anestezie care are ca scop limitarea pe cat posibil a durerii. Pe urma, dentistul va folosi tehnici care sa asigure confortul pacientului pe tot parcursul interventiei; procesul nu dureaza mult, ci va fi finalizat in mai putin de o ora. 

In concluzie, exista diverse mituri in domeniul stomatologiei, iar singurul mod prin care pot fi evitate este prin obtinerea informatiilor necesare de la niste oameni cu pregatire si experienta in domeniu. 

Cele mai citite articole

Read Previous

In ce consta programul de emisiuni de titluri de stat Fidelis?

Read Next

Criterii de alegere a unui hotel in Dubai

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular